Alla inlägg den 10 februari 2012

Av Hanna - 10 februari 2012 20:22

Idag var det dags för en ny premiär på Filmgymnasiet, det var nämligen dags för tvåorna från film och tvåorna från scen att visa upp sina novellfilmer. Det var en live-premiär som även går att se i efterhand på Filmgymnasiets hemsida (www.Fimgymnasiet.se). Det var ganska bra filmer även om de var lite mystiska... ibland förstod man inte alls vad som hände men det var scens första produktion så det förstår man ju att det inte kan vara perfekt på en gång. Filmeleverna gjorde det bra men de kunde gjort det lite tydligare med huvudkaraktärens mål i en av filmerna. Annars var de mycket underhållande och grundade på coola idéer. Jag hoppas att vi blir lika bra (och kanske till och med lite bättre?) när vi går i tvåan. Snart börjar ju vi med vår första "riktiga" produktion, dvs vår första längre produktion som inte är baserad på att vi ska öva på något visst område. Då kommer vi också att ha en live-premiär för första gången och de filmerna vi får ihop då kommer också att åka ut på hemsidan :) Då börjar det på riktigt, det är nu vi måste bevisa vad vi kan. 


Av Hanna - 10 februari 2012 19:57

Kom att tänka på något som min kära vän Emma sa här i veckan när vi satt i trappan inne i gallerian och var allmänt ivägen, nämligen hennes defenition av hur en ganster är; "De röker och dricker läsk". Det kändes nämligen som om att folk trodde att vi var gangsters när vi satt där och hindrade folk från att ta sig fram, fastän det inte alls var meningen, men eftersom att vi varken rökte eller drack läsk förstår jag inte alls varför de skulle tro nått sånt! ;) Vi skrattade mycket åt det sen när vi kom på att det antaligen är det värsta Emma vet, läskiga människor som röker OCH dricker en massa onyttig läsk! :D 

Det är så kul när folk säger spontana saker som ingen reagerar på men att man sen kommer på vad de egentligen menade och då ifrågasätter det och skrattar åt det :) 

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


HannaNancy

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
<<<
Februari 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken


Ovido - Quiz & Flashcards