Alla inlägg under augusti 2012

Av Hanna - 15 augusti 2012 10:15

Perfekt frukost för den som är öm i tänderna... 

  

Turkisk yoghurt, nyplockade blåbär och akacia honung :)

Mat
Av Hanna - 14 augusti 2012 20:45

Nästan hela släkten från pappas sida var här ikväll för att träffa mig en sista gång innan jag drar iväg till Gotland igen :) Det är så himla mysigt och trevligt att träffa dom :) Kommer sakna dem jättemycket, det är så konstigt att inte kunna vara med när någon fyller år eller vara hemma hos farfar på fars dag... Det är ju tradition! 

Men nu är de i alla fall här och myser ute på verandan :) Vi fikar och tittar i alla gamla fotoalbum som jag hittade i lördags :) Så kul att se hur alla såg ut när de var små :D 

Av Hanna - 14 augusti 2012 11:45

Har precis avslutat ett samtal med Emma och insett hur mycket jag saknar henne :) Det känns jättekonstigt att hon inte ska gå i vår klass nå mer men det känns bra att hon får göra som hon vill :) Jag hoppas ändå att vi kommer att träffas en del, det kommer bli så tomt utan henne och alla hennes ideer... :)

Av Hanna - 13 augusti 2012 23:51

Jag har tröttnat på att ha tandställning nu, det gör ont och spänner i munnen :p Mamma skrattar och minns hur det var för henne när hon var liten... Så hon tar hand om mig och gör små smörgåsbåtar som jag kan smaska i mig :) Fast Molly tycker också att de är mums att äta så jag måste vara snabb om jag ska få i mig alla ;)

Av Hanna - 13 augusti 2012 21:15

Lilyhammer är en ny serie som visas på svt2, och den är väldigt underhållande. Jag hade inte så höga förväntningar och trodde att allt det roliga visades i trailern men jag hade visst fel för den är rolig rakt igenom :) Om du missade första avsnittet som visades ikväll så finns det såklart på svtplay :) Det handlar om hur en italiensk maffiakille kommer till Norge och ska försöka få till ett liv där. Han vet vad han måste göra för att få som han vill men ibland  blir det "kulturkrockar"... ;) 


Se första avsnittet av Lilyhammer HÄR

Av Hanna - 13 augusti 2012 11:48

Det ryktas om att jag kommer ha lite svårt att tugga med min nya tandställning så jag njuter av att kunna göra det nu :) Äter till och med ett äpple, vem vet när jag kan göra det igen? ;)

Av Hanna - 13 augusti 2012 09:32

Sitter på stationen i V-ås nu och väntar på tåget som kommer om tjugo minuter :) Ska till Stockholm och få den där efterlängtade tandställningen ;) Men det blir inte förens halv två så jag ska roa mig lite i den stora staden först :D

Av Hanna - 12 augusti 2012 11:45

Har äntligen börjat skriva igen, jag drömde något konstigt inatt och nu på morgonen formades det till en idé i mitt huvud och det är så skönt att komma igång igen! Jag har suttit nere på mitt rum och skrivit hela morgonen och det känns så bra! Jag har inte skrivit på jättelänga, det känns inte som att jag har varken tid eller inspiration... Men nu hoppas jag att jag ska komma igång igen :) Jag kommer ihåg när jag började skriva, det var den tolfte november 2008 :) Jag hade en dröm den natten med som senare utvecklades till en idé... :) Senare började även Julia skriva en massa berättelser och tillsammans drömde vi om att bli kända författare :) Det var kul att vi var två och kunde läsa och kommentera varandras berättelser :) Julia var faktiskt den enda som fick läsa det jag skrev :P Och Andréa kan i och för sig ha läst ett och annat också... :) Julia skriver fortfarnde, och jag med även om det inte blir så ofta... Men jag har fortfarande mina gamla idéer nerskrivna och någon gång ska jag ta itu med dem på riktigt och till slut ska det bli något! Kanske skriver jag till och med manus av några av dem... Det hade varit spännande :) Men det här kan ju vara bland det roligaste man kan göra, att skriva ner sina idéer och se att det blir något som folk vill läsa :) Nu hoppas jag bara att jag kommer fortsätta...

Presentation


HannaNancy

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12
13 14 15
16
17
18 19
20 21 22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken


Ovido - Quiz & Flashcards