Alla inlägg under juni 2012

Av Hanna - 9 juni 2012 10:45

I torsdags när jag var hemma hos Emma åt jag årets första jordgubbe och det var så himla gott! Gotländsa och allt var de :)

     


Världens godaste fika, eller vad säger ni? ;)

Av Hanna - 9 juni 2012 09:09

Sista grannen verkar flytta ut idag, och sen är det bara jag kvar... Det kanske kommer någon sommargäst i veckan i och för sig, fast jag skulle nog föredra att få ha huset för mig själv sista veckan. 


 


Pontus dansar just nu runt i huset och sjunger med till sin fantastiska musik... Han verkar glad i alla fall och tycker kanske att det är en sån fin dag så alla borde vara vakna? Äh, jag kan ju alltid skratta åt han sångröst, i smyg såklart. Kanske ska gå ut i köket när han sjunger som högst, undrar hur han skulle reagera då? Mohaha, jag har en plan....

Av Hanna - 8 juni 2012 17:51







Har jobbat järnet med mitt historiaarbete idag men är fortfarande inte färdig så det blir till att jobba ett tag till... :P Det är lite jobbigt men det är ju det sista så jag måste klara det! Känns som att jag har spenderat allt för mycket tid i datasalen idag, först en och en halv timme på förmiddagen (vår lektion var inställd men jag gick dit klockan åtta ändå) och sen hela eftermiddagen från halv tolv till fyra... Sen fick jag nog så då tog jag med mig Emma hem så nu sitter vi här och pluggar istället, och äter glass i stora lass! Chokladglass med chokladsås, finns det något bättre?

    


 


Det blir förhoppningsvis fler uppdateringar senare, bara jag blir klar med skolan! Men nu ska jag återgå till skrivandet :)

Av Hanna - 7 juni 2012 16:14

Har fått lite bilder från min systers student och det ser ut som att de har det jättetrevligt där hemma, ler, äter tårta, öppnar paket, det är ju inte alls bra. Att jag inte är där menar jag. Så jag har bestämt att jag ska hem till Emma och fika, för att kompensera. Vi ska dessutom äta potatis som vi känner att vi måste bli av med, kan det bli bättre? Ser ut att bli ännu en fin kväll i Visby helt enkelt :) 

Av Hanna - 7 juni 2012 11:58

Har precis kommit hem från skolan, slutade en halvtimme tidigare idag :) Var jätenervös inför dagens engelska muntliga men jag och Mimmi gick igenom lite kort vad vi skulle säga innan det var vår tur. Mimmi pratade om "lagom" och medeltidsveckan medan jag pratade om röda stuugor och fika, temat var nämligen svensk kultur :) Det gick ganska bra men det är väl inte bland det bästa jag har gjort :P 


Det känns om att alla slutar skolan idag, det står en massa på facebook om folk som har sommarlov nu och syrran min tar studenten, jag vill också! Lillasystern får i alla fall vänta tills nästa vecka hon med så lite rättvisa finns det i världen ;) Jag önskar att jag hade kunnat vara med på Evelinas student men jag får väl ringa och höra hur det var sen :) Hoppas på att få lite bilder hitskickade också :) 


Men nu väntar mer plugg! sista delen av svenskan ska bli klar och historia arbetet har vi bara två dagar kvar på, nu är vi inne på spurten! Det känns så skönt att man inte kommer att ha någonting att oroa sig för eller plugga på under helgen, jag ska bara ta det lugnt :D Och leta efter en lägenhet i och för sig... :P Men det är bra att jag kan fokusera på det hela helgen :) Och så ska jag förhoppningsvis hänga med folk från klassen, det är ju sista helgen nu för nästa helg åker jag och alla andra fastlänningar hem! Pappa kommer hit nästa fredag och så packar och städar jag så att vi kan flytta ut och åka hem på söndagmorgonen :) 

Av Hanna - 6 juni 2012 09:04

Grattis Sverige på nationaldagen! 


Så, då var dagens nationaldagsfirnde över... Eller i alla fall tills jag är klar med det andra jag måste göra idag som är viktigare. Som att göra klart alla skolarbeten som ska in den här veckan :) 


Visste ni förresten att Kungen kommer hit idag? Det är kanske något som alla vet men de flesta som inte bor här permanent blev lite förvånade när vår mattelärare sa det igår :P Inklusive mig själv... 

Av Hanna - 4 juni 2012 22:22

* Började skoldagen med matte, vi gick igenom nationella provet och jag nådde precis upp till A-nivå, woho! 

* Sen hade vi hisoria och svenska och då jobbade vi bara med våra erbeten som ska in den här veckan... Men nästa vecka blir det FIKA på svenskan! :D Mumsig värre :)

* Sen var det engelska och då körde vi charaaaadeeer :D Första slappa lektionen och det sägs att det kommer fler, snart är det sommarlooov! :D

* Sen drog jag mig hemmåt, ringde till de som jag ska sommarjobba hos och bestämde att jag ska jobba nio-tre, precis lagom! Tiderna är dessutom flyttbara, det är bara för mig att säga till så fixas det, sweeet :D 

* Efter det gick jag och köpte kaffe, för det var jag värd :D 

* Efter kaffet blev jag så pigg så jag bestämde mig för att träna och lyssna på Gwen Stefani, tror knappt att det finns nån bättre kombination än det :D

* Sen var jag så slut så jag har bara suttit och tittat på videor från Smosh hela kvällen, skojigt har det varit :)


Ganska otroligt meganice dag helt enkelt :) 

Av Hanna - 3 juni 2012 21:18

Har haft fullt upp med en svenskauppgift hela dagen, först var jag tvungen att få tag i den eftersom att jag själv glömt den i skolan... Men det fixade Mimmi som skrev upp vad det var jag skulle göra på facebook :) Jag ska skriva en argumenterande text och jag är verkligen inte bra på det, men hur svårt kan det egentligen vara att säga som man tycker, jag gör ju det hela tiden annars? Blir i alla fall väldigt konstigt när jag skiver, det ser rörigt ut och jag kommer inte på hur jag ska avsluta mina meningar. Usch :P Men nu är det i alla fall bara en vecka kvar, sen sätts betygen och efter det har vi inga uppgifter utanför skolan kvar :) Så skönt! Då blir det en slapp vecka innan sommarlovet kan man ju tycka ;) Å vad jag längtar! Måste bara hitta ett boende sen är allt lugnt, men jag har ett på gång så jag hoppas att det är bra :) 



Här bor jag nu, men hur blir det nästa år?  

Presentation


HannaNancy

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7 8 9
10
11 12
13
14 15 16 17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken


Ovido - Quiz & Flashcards