Alla inlägg den 26 mars 2012

Av Hanna - 26 mars 2012 21:35

Fick ett väldigt trevligt samtal idag, som jag tyvärr inte kunde svara på eftersom att jag hade lektion men att lyssna på telefonsvararen var minst lika trevligt. Förresten var det nog lika bra för jag hade inte kunnat säga något exakt om jg kunnat svara :P Men det var i alla fall tandregleraren från Stockholm som rigde och ville att jag skulle boka en tid, yippie! :D Efter två års väntan och ett halvårs förväntan så är det nu snart dags, om jag nu bara kan komma på en dag när jag är ledig och kan åka in till storstan och fixa tandställningen :D Nu vill jag bara ha det gjort så snabbt som möjligt och få det överstökat, det sägs ju att det gör ganska ont ett tag efteråt..? Huga! 

Jag har nyss haft en studiedag så det lär väl dröja ett tag till nästa, men jag hoppas på att hitta en i kalendern inom de närmaste veckorna i alla fall. Att kunna få det gjort innan påsk hade ju varit det bästa, då hade jag haft hela lovet på mig att vänja sig vid den och bli ompysslad och ha något att gnälla på, men det känns ganska omöjligt. Nä det blir nog mer någon gång senare i april eller i maj :) Skönt ändå att det är pågång, jag känner mig mer än redo!

Av Hanna - 26 mars 2012 21:08

Idag började vi med kärnämnena igen, nu är det slut med film för den här terminen. Det kändes otroligt jobbigt att gå upp vid sju (elller sex..?!) imorse och cykla till Säve och börja dagen med 80 minuter matte. Lite bättre blev det när man kom ihåg att vår mattelärare är ganska bra och ganska rolig, och att matten faktiskt inte är helt fel den heller. Att våra andra lärare verkade glada över att se oss igen gjorde inte dagen sämre :) Vi fick nya scheman och genomgångar av kurserna och det kändes som första dagen om igen. Och på ett sätt är det ju det också, vi har ju varit borta på A7 i fem månader så det här blir som en nystart :) 

Nu hoppas jag att veckorna ska rulla på, nästa vecka åker jag hem och veckan efter det är det lov, sen är det nationella prov (usch...) och sen är det inte många veckor kvar till sommaren! :D Jag vet att det är mycket jobb kvar innan vi är där, men det behöver jag inte oroa mig för nu, inte än :) Just nu är det bara att njuta och ha de gött! 


 


En liten härlig vårbild från Reykjavik, men samma fina blommor går att finna runtom i Visby också! 

Presentation


HannaNancy

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12
13 14 15 16 17 18
19 20 21 22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken


Ovido - Quiz & Flashcards