Alla inlägg under november 2012

Av Hanna - 14 november 2012 06:18

Av Hanna - 13 november 2012 21:20

Gick in på mig Gmail nyss och fick syn på en gammalt mejl till min morfar, jag hade fått en bild på en pappegojblomma och tyckte att den var jättefin. Sen fick jag såna frön... Det var bara i våras jag satte ner de sista av dem i våran trädgård. Nu sitter jag här med tårar i ögonen och önskar att jag skulle få ett svar om jag skickade ett nytt mejl idag, men jag antar att det är lite sent... Jag behåller i alla fall den konversationen och raderar alla andra så att jag nästa gång åter ska påminnas om vilken blomma som är min favorit. 

Av Hanna - 12 november 2012 12:00

Kände mig väldigt kreativ på lunchen idag och slängde ihop den här... Jacqueline brukar vara den som brukar leka med maten och göra 'konst' av maten så jag kände att det var dags att utmana henne lite ;) 

 

Mat
Av Hanna - 9 november 2012 17:38

Just nu kör jag quizkampen, ett väldigt roligt spel (så länge man svarar rätt på frågorna). Det är kul för om man vinner över smarta personer så känner man sig jätteduktig :D Jag har till och med spelat mot pappa och vunnit en gång, det ni! :D 


 

Av Hanna - 9 november 2012 16:35

Jag har namnsdag idag och blir bjuden på middag hemma hos Victor och Jonatan ikväll tillsammans med Linnea, trerätters ryktas det om till och med... Det är Victor som lagar så det blir nog riktigt gott :) Annars då? Jo vi gjorde lite småfilmer på filmhistorian idag, jag, Daniel, Hampus och Victor gjorde en kort en om mobbing. Den blev jättebra så jag ska försöka se till så att jag kan lägga upp den här... :) Sen kom aldrig vår svensklärare till lektionen idag så då roade vi oss med attspela in en liten kort film i korridoren istället... Philippa regisserade och jag är huvudkaraktär :D Den handlar inte om något speciellt, vi sitter bara och har tråkigt och så börjar jag stampa med foten och nån börjar nynna och sen drar alla igång och sjunger :P Kul var det i alla fall :D 


I helgen ska jag skriva klart hela planeringen för båtresan, det har skett en hel del ändringar i manus så det är mycket att anpassa :P Nästa vecka åker vi ju! Det ska bli så kul, jag längtar verkligen :) Det känns skönt att åka bort på ett litet äventyr såhär mitt i hösten... :) 

Av Hanna - 8 november 2012 18:55

Nu blir det femte filmen tillsammans med Linnea och Jonatan :) Trevligt såhär en torsdagskväll :D

 

Av Hanna - 6 november 2012 21:23

Är ensam hemma och sitter framför datorn och planerar hur inspelningen av reklamfilmen ska gå till nästa vecka. Jag går igenom mina papper och skickar iväg mejl, känner mig så cool ;) Och samtidigt lyssnar jag på någon jättebra, konstig musik som jag inte har en aning om vad det är... Och dricker varm choklad :D Såhär borde man ha det jämt ;)

Av Hanna - 5 november 2012 22:51

Va på pizzakväll hemma hos Simon ikväll med ett gäng från klassen, riktigt trevligt och gott var det :) När vi skulle gå hem fick jag sällskap av Daniel den sista biten och vi gick och pratade om läskiga drömmar och annat skrämmande... Det var ju lugnt när vi gick tillsammans men att ta sig de sista tjugo metrarna till vårat hus och sen upp till vår lägenhet var riktigt läskigt :P Det kändes som att jag såg en massa skuggor överallt... Men det slutade inte när jag kom in så det var bara att så snabbt som möjligt göra sig klar och krypa ner i sängen :P Jag måste vara en av dom bästa på att skrämma upp mig själv... ;)

Presentation


HannaNancy

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6
7
8 9
10
11
12 13 14 15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26 27
28
29 30
<<< November 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken


Ovido - Quiz & Flashcards