Alla inlägg under april 2012

Av Hanna - 16 april 2012 18:38

Jag hade ett underbart härligt lov hemma i Sura. Påsken firade vi hemma med släkten, det var roligt fastän mina morbröder kommit på det nya uttrycket SHA, dvs Synkroniserad Hanna Attack. 

Vi åt mycket god mat och byggde en förträfflig äggrulnings-bana i trädgården, och jag vann betafinalen och även den omtalade Superfinalen! :D Det måste bero på min långa erfarenhet och mitt fina äggmåleri ;)


 

En påskig fönsterdekoration :)






Dekorerade ägg á la moi! :D


 

Pappas goda köttbullar :)



  

En vacker påsktårta :)



 

Morbrorn och Pappa konstruerar årets äggbana :D



 

Mitt vinnarägg (innan tävlingen)



 

Gräsmattan efter tävlingen, Nisse går och rensar upp lite ;D



Hur det här kunde gå till vet jag faktiskt inte... 



   

Mitt och morbrorns ägg efter tävlingen :D Gaffatejp <3 ;)



Efter påsk var jag på shoppingrunda i Västerås med mamma och lillasyster, fyndade ett par riktigt bra skor :) Och så var jag i Stockholm på ett tandläkarbesök, alldeles ensam. Jag kände mig som värsta turisten när jag gick runt med en karta i hand för att hitta rätt :P 


Sen var jag på träning med Surahammars SOK och fick ta hand om uppvärmningen för småknattarna, och jag kände inte igen någon av dem... Tur att jag kände igen de lite äldre i alla fall :) 

Och igår var jag på tävling, det var gött att få gå igenom starten och sen få ta sig igenom skogen med karta å kompass! Även om jag inte sprang utan gick med mamma var det skönt att vara ute på banan igen :) 


Och det här lovet har jag bakat också, vilket jag inte har gjort alls på Gotland :) Det var kul att slänga ihop lite muffins på förmiddagen och kvällskvisten när man inte hade nå bättre för sig :D 


 

Minimuffins med hallon, mums!



 

Full-size muffins :D


 

Inga muffins men en annan smarrig dessert, chokladpudding!


   

Av Hanna - 3 april 2012 15:52

Läser jag:

The hunger games som är skriven av Suzanne Collins. Jag har redan sett filmen och läser boken som en del av engelskan. Boken har fått väldigt bra recensioner så den ska bli kul att läsa :) En annan bok jag läser är Bara någon att straffa som är skriven av den fd. gotlänningen Kristofer Ahlström. Den annorlunda och ganska dyster, men samtidigt fin.

Längtar jag tills:

Jag ska få åka hem, vilket jag ska göra på  torsdag! Jag ska ta den tidiga båten som går vid ett så jag kommer hem ganska tidigt på kvällen vilket känns fantastiskt skönt :D Jag har redan börjat packa...

Gillar jag: Böcker, resväskor, tidiga båtresor, söta påskhälsningar, fjädrar, choklad och syskon (Obs! detta kan komma att ändras inom en snar framtid ;))

Ska jag: Läsa senaste nummret av Sofis Mode som jag hittade i brevlådan :) 


Glad påskvecka alla läsare! 


 


En liten påskbild från förra året :)

Av Hanna - 1 april 2012 17:05

Känner att jag borde göra någonting nu och sluta upp med att bara låta dagen flyta förbi. Men det är ju så skönt att bara lata sig, läsa lite och spela wordfeud hela dagen :) Fast imorgon ska jag hålla tal inför hela klassen och då känns det som att man måste vara lite förberedd... Kanske ska skriva rent ett tal och läsa igenom det några gånger? Men usch, det är ju så hemskt och så tråkigt (hemskt tråkigt) :/ Ska i och för sig presentera en ganska bra bok och jag har en del jag kan säga om den, men det känns så påtvingat. Fast det är väl bra att vi får öva :) Men det är läskigt att stå där uppe själv, det kändes bättre när vi var på A7 och det var premiär för då hade man i alla fall sin grupp med sig och man behövde inte säga allt själv. 


 

Presentation


HannaNancy

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken


Ovido - Quiz & Flashcards