Alla inlägg den 22 maj 2013

Av Hanna - 22 maj 2013 21:45

Gick till skolan idag med doften av nyklippt gräs runtomkring mig, mmm... Och så gick jag igenom tyskarnas inspelning, de håller på att spela in Komissarien och havet vid min skola så man måste ta sig förbi dem nästan varje dag vilket är lite spännande, kul att få se hur de gör på nära håll. 

Idag har vi bara haft svenska, vi brukar bara gå halvdagar på onsdagar men nu har vi dubbel svenska så vi har det på eftermiddagen också. Men det är en väldigt kort dag så det är helt okej :) Idag jobbade vi med våra grupparbeten om minoritetsspråk, jag, Albin, Emma och Chuckie (eller Köki som jag kallar henne nu) arbetar med Meänkieli (Köki betyder kök på Meänkieli). Det har gått ganska bra och vi vet en hel del om språket nu men det är bara det att vi måste samanställa all fakta och få ihop en powerpoint till på måndag för det ska nämligen hållas muntliga presentationer då. Dock så kommer inte jag att vara där på måndag men jag måste ju göra min del ändå :) 

Anledningen till att jag inte kommer att vara där är för att jag är hos min tandläkare i Stockholm och anledningen till det är för att jag ska på konsert i Globen på söndagen så jag behövde en anledning till att vara ledig dagen efter efttersom att jag inte hinner åka hem och då passar ju ett tandläkarbesök in utmärkt :) 

Konserten jag ska på är P!nk som jag velat se hur länge som helst, jag har bara inte insett att det faktiskt går :P Kommer ihåg att jag tänkte i höstas att är det någon jag vill se så är det P!nk och så fick jag en biljett i julklapp av min morbror, najs! :D Ska dit med mina kusiner, åh det ska bli så kul att umgås med dem nån dag för det händer inte så ofta :) 


Har ni förresten insett att det är sommar? Vi har det i alla fall väldigt skönt här borta på ön, inte ens när det är dåligt väder är det särskilt kallt :) Men det är riktigt varmt när solen tittar fram! Skönt är det och bra mår man :) 


Längtar efter att kunna gå på stranden i Steninge i solnedgången igen, knappt två månader kvar nu :)


Presentation


HannaNancy

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken


Ovido - Quiz & Flashcards