Alla inlägg den 21 januari 2013

Av Hanna - 21 januari 2013 20:39

Sitter och tittar på den här underbara svenska filmgalan, den känns så avslappnad och det ser så trevligt ut :) Det är så kul att få se alla som är med i filmbranschen samlade på ett ställe, kul att man känner igen en hel del :) Till och med Jonatan fick vara med, tänk att man kan bli stolt för ett tvåsekunders klipp ;) Mischa har jag också sett en skymt av, hoppas att han vinner för bästa foto! :D 

Måste bara säga att pristagaren för hedersbaggen var för himla söt, vilka historier han berättade, aldrig ville han att det skulle det ta slut och det ville nog ingen annan heller :) Påminde lite om någon som jag känner... 

Mmm, tänk att få vara med där någon gång i framtiden, det är inget man skulle tacka nej till ;)

Av Hanna - 21 januari 2013 16:45

Idag har vi påbörjat en liten mini-produktion som ska resultera i fyra korta filmer på ca 2-4 minuter. Vi är fyra grupper så alla gör varsin film. De ska handla om omvärldsspaning,  nutidens kulturella fenomen. Jag, Alfred, Maria och Philippa ska t.ex göra en film om memes, vilket de som är över 25 kanske inte har en aning om vad det är... Men förhoppningsvis ska det komma fram när man ser filmen :) Det kan vara så att de läggs ut på youtube (som för övrigt är vad en annan av filmerna kommer att handla om) och i så fall kommer jag såklat att länka dem hit :) 


I förmiddags fick vi lite inspiration till filmerna, vi såg nämligen en dokumentär om Robert Evans, en känd producent. Det var väldigt intressant, själva filmen men även sättet den var gjord på. De användes nämligen en hel del gamla stillbilder som man använde sig av, det var inte så mycket material som var nyinspelat. Smidigt om man vet hur man ska använda sig av det :)


Efter skolan hängde jag med Mimmi, Maria, Victor och Daniel på öster ett tag, haha det låter värsta tufft men egenligen så åt vi bara lite och pratade :) Det var kul att umgås i alla fall, känns inte som att det har blivit så mycket av den varan den senaste tiden :) Dock har vi planer på att ha både tjejkväll, Chaplinkväll och matlagningskväll... Låter spännande och jag hoppas att det blir av snart :)

Presentation


HannaNancy

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23
24
25 26
27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken


Ovido - Quiz & Flashcards