Alla inlägg den 20 mars 2013

Av Hanna - 20 mars 2013 19:38

Vi hade skolavslutning idag, eller tja, typ. Det var sista dagen på Filmgymnasiet i alla fall, efter lovet går vi över till kärnämnena igen och kommer inte tillbaka till A7 förens till hösten. Det känns lite tråkigt, men vi har ju fortfarande projekt på gång med Sjävärnskåren (som för övrigt snart är klara, det ska dubbas lite och sättas ihop och sen skickas iväg och godkännas. igen) och Gotlandsmusiken. Så det är ju skönt. 

Idag var det sista dagen på examinationerna som vi har haft den här veckan, jag spenderade förmiddagen med att klippa ihop en kort film som jag och Elias spelade in igår. Det gick bra, men det var lite dåligt med tid så jag hann inte göra det så bra som jag skulle kunna men jag gjorde det som uppgiften gick ut på, jag parallelllklippte och dubbade. 

Det var skönt att bli klar i alla fall. 

På eftermiddagen pratade vi lite om hur det blir till hösten, vi ska börja spela in novellfilmerna när vi kommer tillbaka till A7. Det är de filmerna som kommer vara baserade på våra manus. Det var ju åtta stycken som vi i klassen valt ut, och nu har lärarna valt ut sex stycken som ska skickas till Paolo, och mitt är fortfarande med! Känns jättespännande, nu vet jag i alla fall att det kommer att bli läst :D Jag hoppas verkligen att det blir valt också, det hade varit så roligt att få kommentarer på det av en som jobbar med manus proffesionellt. 



Såhär såg vår set ut igår. Fin scenografi va? Manuset vi ficka handlade om "Kim" som hällde upp lite vatten i ett glas och som sen spillde ut det, till sin stora besvikelse. Då drar han bara ihop allt på bordet i en hög och lägger sig med huvudet i den och sover. Ett riktigt fantastiskt manus som Staffan skrev ihop eksklusivt för oss ;)

Presentation


HannaNancy

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken


Ovido - Quiz & Flashcards